Niet voor pannenkoeken:

Ploegbaas bij Stielmannen, een job voor iemand die van aanpakken weet.

Ik sta graag op een werf!
Wat kan ik precies verwachten?

"Een ouderwetse sfeer waar veel mensen zich in kunnen vinden."

Stielmannen, een topteam.

Stielmannen is een bouwbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap en kwaliteitsvakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Met een focus op old school principes levert Stielmannen compacte en efficiënte bouwoplossingen die voldoen aan de behoeften van opdrachtgevers met hoge eisen.

Bij Stielmannen begrijpen we dat bouwen meer is dan bouwen alleen - het gaat om het creëren van huizen, werkplekken en ruimtes waar mensen kunnen gedijen. We leggen voornamelijk de focus op ruwbouw, het stevige werk dus waarin jij je volledig kan uitleven.


Ons team van bekwame vakmensen streeft naar kwaliteit en efficiëntie. Iedereen wordt goed beloond voor zijn harde werk. Ben jij de volgende in ons team?

6 Redenen om Ploegbaas te zijn bij Stielmannen

01

Geen nummer

Stielmannen is geen gigantisch bouwbedrijf met een logge structuur, maar een klein bedrijf waar iedereen goed met elkaar overeen komt. Zaakvoerder Ivan heeft zelf jaren in de bouw gestaan en staat regelmatig ook gewoon mee op de werf.

02

Vlakbij Antwerpen

Stielmannen werkt vooral in de gemeenten in en rond Antwerpen, dat kom je voor een bouwbedrijf niet vaak tegen.

Ideaal voor als je in 't Stad of in de buurt woont én graag met je handen werkt.

03

Goed beloond

Bij Ivan is alles bespreekbaar, dus ook je loon. Zoals eerder gezegd, we zijn geen groot bedrijf met een moeilijke structuur en je krijgt altijd wat je verdient of zelfs meer.

Zo simpel kan het zijn.

04

Leuke werven, toffe werken!

Als ploegbaas bij Stielmannen zal je in het begin vooral de ruwbouwwerken voor je rekening nemen met je team.

Werk dat lekker hard vooruit gaat en waar je veel voldoening uithaalt!

05

Open cultuur met traditionele waarden en normen

Bij ons in het bedrijf is alles mogelijk. Iedereen mag zijn wie hij of zij is. Je mag naast je job doen en laten wat je wil en niemand zal je daarvoor scheef bekijken. Wij hebben een divers team waar we heel trots op zijn.

06

Gene zever

Ookal zijn we een heel open bedrijf waar iedereen welkom is, houden we langs de andere kant ook niet van gedoe.

Iedereen is recht voor de raap en je weet zo ook meteen wat je aan iemand hebt. Heel verfrissend in deze tijden!

Ploegbaas in de ruwbouw,

iets voor jou?

Werken als bouwkundig voorman in de bouw kan een uitdagend maar lonend carrièrepad zijn. Hier zijn 7 voordelen waarvan jij kan genieten:

1

Leiderschapskansen: Als bouwkundig ploegbaas ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team bouwvakkers. Zo ontwikkel jij je leiderschapsvaardigheden en leer je mensen managen.

2

Gevarieerd werk: De bouwindustrie biedt een breed gamma aan projecten, van woningen tot commerciële, nieuwbouw tot renovaties. Hierdoor blijft je werk interessant en kun je ervaring opdoen in verschillende gebieden van de bouw.

3

Werkzekerheid: De bouw is een vitale industrie waar altijd vraag naar is. Dit zorgt voor werkzekerheid en stabiliteit.

4

Mooi salaris: Als bouwkundig ploegbaas kan jij een competitief salaris verwachten, met het potentieel voor verhogingen op basis van uw ervaring en prestaties.

5

Fysieke activiteit: Werk in de bouw omvat fysieke arbeid, wat een geweldige manier kan zijn om actief en gezond te blijven. Dit soort werk geeft voldoening, omdat de voortgang van uw werk tastbaar is en je de resultaten van uw inspanningen meteen ziet.

6

Ontwikkeling van vaardigheden: Werken in de bouw als een structurele voorman zal u toelaten om een verscheidenheid aan technische vaardigheden te ontwikkelen, met inbegrip van kennis van bouwmaterialen, bouwvoorschriften en veiligheidsprotocollen.

7

Carrièreontwikkeling: Met ervaring en opleiding kun je doorgroeien naar hogere functies binnen ons bedrijf, zoals werfleider van Stielmannen.

Kortom, werken in de bouw als ploegbaas bij Stielmannen is een topjob, met mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en werkzekerheid.

"Als ploegbaas sta je rechtstreeks onder Ivan en krijg je een ploeg van 2 à 3 vakmensen onder je hoede. Heel aangenaam werken als je beschikt over de juiste kennis. Hierdoor kan je snel carrière maken en prachtige dingen realiseren in ons bedrijf."

Dit is iets voor mij!

"Als ploegbaas sta je rechtstreeks onder Ivan en krijg je een ploeg van 2 à 3 vakmensen onder je hoede. Heel aangenaam werken als je beschikt over de juiste kennis. Hierdoor kan je snel carrière maken en prachtige dingen realiseren in ons bedrijf."

Op ons vakmanschap kan je vertrouwen want dit zeggen onze klanten:

Bekijk enkele van

onze realisaties.

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten?

vakmanschap - goed betaald - leiding geven - samenwerken